Kennel Laboreiro

Om oss

Her bor vi.

Hei.
Jeg heter Tone Thomassen, bor på Lillehammer, nærmere bestemt i Roterudbygda. Her bygde vi oss hus i -91 og trives veldig godt. Det er stille og fredelig med skogen som nærmeste nabo. Jeg bor sammen med min mann Arnt,og vi har for tiden to hunder, Ella og Raya. Vi har to store gutter, Eirik og Torgeir. Eirik er utdannet optiker, bor på Lillehammer og jobber her. Torgeir er utdannet innen IT, har jobbet i Bergen. Nå jobber han i Arnt sin butikk på Lillehammer. Arnt har jobbet som optiker på Lillehammer, men har nå pensjonert seg.
Jeg har jobbet som ped.leder i barnehage i mange år. Barnehageåret 2010/2011 tok jeg meg et friår. Dette bl.a for å finne ut om det var andre ting jeg kunne tenke meg å jobbe som. I løpet av året tok jeg kurs på Ås. Det første var "introduksjonskurs i dyreassisterte intervensjoner" og det andre var "dyreassisterte intervensjoner med hund" Veldig spennende. Jeg har nå vært pesjonist siden februar 2023. Så nå har jeg enda mer tid å bruke til det jeg liker.

Jeg driver et lite oppdrett av labrador under kennelnavnet "laboreiro"
Siden 1988 har jeg hatt 12 kull. Jeg synes hund er et fantastisk dyr som gir utrolig mye glede. De får oss ut på tur i allslags vær og de bidrar til at vi oppretter mange nye vennskap.Det jeg synes er den morsomste treningen med hund er apporttrening. Det blir mange timer i skogen når det er barmark. Arnt trener blodspor, og stiller på prøver. Han og Ella har oppnådd å bli blodsporchampion og viltsporchampion. I tillegg godkjent ferskspor. Han har også stilt Raya på to blodsporprøver, og oppnådd 1pr. på begge. Om vinteren blir det en del turer på ski og truger. Mye av fritiden tilbringer jeg på hytta som ligger på Hundorpfjellet.

Nyeste kommentarer

31.01 | 05:51

Hei. Fint om du sender meg en mail. Tone.

31.01 | 05:28

Hei jag er på leting etter en jakt labb som ettersøkshund å apportør.

09.11 | 17:08

Hei, vi er en familie på fem som har ønsket oss en valp ( tipse ) I vår familie...

03.08 | 13:49

Jeg foreslår at du sender meg en mail.