Kennel Laboreiro

Tidligere hunder

Jippi er fra eget oppdrett, født 15/7-10

Hennes mor er Hera og faren heter Foxon Joodii. Jippi er en energisk hund som lever opp til navnet sitt. Her er det fart og sprut når det gjelder trening. Hun er alltid klar til en omgang apporttrening. Pr i dag, kan det se ut som om det stort sett går over stokk og stein. Men jeg håper at det etterhvert vil roe seg og at ting faller på plass. Hun har 1BK på jakt og exc på utstilling.

Stara er født 23/2-12. Hun er etter eget oppdrett. Mor er vår Hera, og far er importert fra USA, bor i Danmark og heter Von Hausmans Super Bowler. Stara er en aktiv og energisk dame, og jeg håper hun vil gi oss mye glede. Hun har exc på utstilling og 1BK og 3 Ak på jakt.

Kiblan's Hera, f. 18.04.07, reg. nr: DK07776/2007.
Hera er svart, mellomstor tispe. Omtrent sånn som jeg ønsker de skal være. Hun kommer fra Kennel Kiblan i Danmark. Hun trenes mest til jakt, men kan nok brukes til det meste. Beste premiering på jakt er 3AK. På utstilling har hun 3CK. Hera har nå bestått mentaltest ved Antrozoologisenteret på Ås, og hun har bestått testen som gjør at hun er godkjent terapihund. Hera har hatt to kull valper. Fra første kullet beholdt jeg "Jippi", og fra det siste kullet har jeg beholdt "Stara" 

Klikk her for å se stamtavle

Lille Udstrup's Jenny, f. 06.04.04, reg. nr: DK07537/2004.

Jenny var etter Fancy som jeg solgte til Jytte i Danmark i 1997. Ettersom det ikke ble tispevalp til meg etter min egen Geisha, var det fristende å hente valp etter Fancy, som var herfra.Vi hentet Jenny i 2004, og hun skulle være min nye start.Det er ikke alltid det går som man håper,og det skulle vise seg at Jenny var en såkalt "mandagshund" Hun hadde AD på ene albuen og bruskløsning i hasen. Dette førte selvfølgelig til at hun ikke kunne brukes sånn som jeg hadde tenkt. Men Jenny var med på turer der hun kunne bestemme tempo selv. Det ble dårlig med skiturer på henne, men sånn måtte det være. Jenny hadde 2BK på utstilling og 3AK på jakt.


Ettersom jeg mistet Hedda uten å få ny valp etter henne, måtte jeg jo få meg ny hund et annet sted. Redningen ble kennel Sverresborg som ventet valper etter en Laboreiros hann ved navn Kainan Zorro.Geisha kom til oss i 1998.
Nok ei snill tispe som jeg ikke fikk det helt store ut av. Hun hadde 1AK på utstilling og 2AK på jakt.Jeg hadde to kull på henne. Tanken var å beholde ei tispe fra det siste kullet, men ettersom det kun ble to hanner ble ikke det noe av.

Geisha sammen med sin første "mann" Odin.


Kaja ble født i 1995.Hun var etter Hedda og Majan`s Brown Casanova.Hun hadde middels HD på ene hofta, så hun ble ingen avlshund. Men hun ga meg mye glede i mange år. Hun ble også jaktchampion. På utstilling 1AK og som vetreran fikk hun HP.

Hedda var født i 1991. Hun var etter mine egne hunder,Thea og Hero. Hedda var akkurat slik jeg ønsket henne. Masse arbeidsvilje samtidig som hun var "formbar" Hun ble jaktchampion. På utstilling fikk hun 1AK. Hedda hadde to kull valper. Dessverre ble hun påkjørt av toget 6 år gammel.


Thea kom til oss i 1986. Jeg pleier å omtale henne som antageligvis verdens snilleste hund. Hun var bare snill og lett å ha.På utstilling oppnådde hun CK og på jakt 2 EK.
Thea hadde to kull valper.

Hearthstone`s Hero


Hero kjøpte jeg i 1981. Han var min første hund og en prøveklut. Rart de overlever disse første hundene. Hero var snill og arbeidssom, og veldig egenrådig. Han var pen og oppnådde utstillingschampionat. Han var også flink på spor og ble viltsporchampion. På jakt ble det 2ak som det beste.

Nyeste kommentarer

31.01 | 05:51

Hei. Fint om du sender meg en mail. Tone.

31.01 | 05:28

Hei jag er på leting etter en jakt labb som ettersøkshund å apportør.

09.11 | 17:08

Hei, vi er en familie på fem som har ønsket oss en valp ( tipse ) I vår familie...

03.08 | 13:49

Jeg foreslår at du sender meg en mail.